Agenda

september
vr
01/09
2017

First Blood (US)

Northcote Showcase | + supports

 
Genre: hardcore
Locatie: Power Stage
Entree: € 10.00

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

Northcote staat vooral bekend om het jaarlijkse festival. De organisatie presenteert sinds dit jaar ook losse concerten en showcases. Hier zie je de beste hardcore en punk bands van dit moment! Zo vind je in Bibelot het hele jaar door losse shows én een van de grootste hardcore/punk events van Nederland. Support your scene! De line-up van deze zesde editie:

FIRST BLOOD kwam in 2002 tot stand in San Francisco, maar is al snel uitgegroeid tot een internationaal powerhouse. Al sinds het begin brengt de band sterke en uitgesproken teksten. Dit hoor je terug in de nieuwe full-length plaat 'Rules'. Rauw en eerlijk; precies wat je mag verwachten van een stevige hardcore formatie. First Blood compenseert niks en blijft trouw aan zichzelf.

+ supports:
xVICIOUSx (BE)
Additional Time (DE)
Ghost Years

Voorverkoop €10,00
Deurverkoop €12,50

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: