Agenda

november
vr
10/11
2017

Jeangu Macrooy

Persoonlijke nummers met een bijzonder stembereik

 
Genre: Pop
Locatie: Power Stage
Entree: € 13.50

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

Deze jonge zanger liet in 2014 thuisland Suriname achter zich om zijn muzikale carrière voort te zetten in Nederland. Jeangu Macrooy maakt indruk met zijn persoonlijke nummers en bijzondere stembereik. Live worden de soulvolle nummers van het album ‘High On You’ mede tot leven gebracht door Jeangu’s achtkoppige band, inclusief blazers en twee achtergond vocalisten waaronder tweelingbroer Xillan. Met een energiek en bijzonder optreden weet Jeangu moeiteloos de hele zaal stil of aan het dansen te krijgen. Dit jaar speelde Jeangu met zijn nieuwe debuut album op zak op onder andere Lowlands en North Sea Jazz Festival. Bibelot mag in dat rijtje niet ontbreken!

"Je mond valt open van verbazing, bewondering en ontroering. Wàt een manier om je carrière te beginnen!" - De Telegraaf

In Brandstof:
Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 00.00 - 01.00 kun je op vrijdag en zaterdag in café Brandstof terecht voor een heerlijke tosti (ham)kaas met een tapbiertje voor maar €2,50! Met een gevulde maag de nacht in, of op huis aan na een concert of clubavond. Wat wil je nog meer?

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: