Agenda

september
vr
01/09
2017

Jared Grant

Back to my Roots - album release party

 
Genre: Pop
Locatie: Main Stage
Entree: € 12.50

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

Wanneer je de muziek van Jared Grant hoort, dan denk je ongetwijfeld meteen aan de ritmische soul, funk en R&B uit van de jaren ’70 en de vroege 80’s. Geïnspireerd door grootheden als James Brown, Michael Jackson, Stevie Wonder en Prince heeft Jared een geheel eigen sound ontwikkeld. Dansen en entertainen zit bij Jared Grant in het bloed. Niet voor niets dat hij eind 2012 naast de 3e prijs ook de publieksprijs van de Music Matters Awards in ontvangst nam. Jared was eerder te zien in podia als 013, Bird, Grounds, Paard van Troije, Patronaat, Oosterpoort, Tivoli en Paradiso. Hij zong een duet met Trijntje Oosterhuis en zong samen met de Britse zangeres Eliza Doolittle een nummer op nationale radio. Hij stond in het voorprogramma van Alain Clark en wist een avond te vullen in de North Sea Jazz Club met Léon Ware. Nu presenteert hij in Bibelot zijn debuutalbum 'Back To My Roots'. Een speciaal concert dat je niet mag missen!

Foto: Nyusha Glenn

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: