Agenda

oktober
vr
20

Hausmagger

Dikke surfrock met rauwe Nederlandse teksten

Tickets
Genre: Rock
Locatie: Power Stage
Entree: € 11.00

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot, de centrale balie van het Energiehuis en bij Intree Dordrecht (VVV) en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

Houd je van surfrock en rauwe Nederlandse teksten? Dan moét je een keer los gaan op de Rotterdamse band Hausmagger. Zanger Theo Wesselo, a.k.a. Ted Hausmagger brengt samen met zijn bandleden duidelijke taal en lekkere rock. Theo ken je waarschijnlijk al van Rembo & Rembo, waar hij samen met Maxim Hartman de jaren 90-jeugd voorzag van bovenmaatse humor van de één-na-bovenste plank. Nu doet hij eerlijk poëtisch verslag van liefde en leven in het algemeen onder muzikale begeleiding van bassist Myrle ‘The Beast’, drummer Daim ‘The Beauty’ en gitarist Reid. Schijtgoede muziek dus en een kneiterdikke show.

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: