Agenda

oktober
vr
20/10
2017

Hausmagger

Dikke surfrock met rauwe Nederlandse teksten

 
Genre: Rock
Locatie: Power Stage
Entree: € 11.00

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

Houd je van surfrock en rauwe Nederlandse teksten? Dan moét je een keer los gaan op de Rotterdamse band Hausmagger. Zanger Theo Wesselo, a.k.a. Ted Hausmagger brengt samen met zijn bandleden duidelijke taal en lekkere rock. Theo ken je waarschijnlijk al van Rembo & Rembo, waar hij samen met Maxim Hartman de jaren 90-jeugd voorzag van bovenmaatse humor van de één-na-bovenste plank. Nu doet hij eerlijk poëtisch verslag van liefde en leven in het algemeen onder muzikale begeleiding van de toetsen en tricks van Mr. Reid S, bassist Nancy K, drummer Jérôme van L. en Eddy the Pook S op gitaar. Schijtgoede muziek dus en een kneiterdikke show.

+ Support: bFAKE

+ Dj: Betonkust
Betonkust verzorgt diverse tunes voor en na het concert.

In Brandstof:
Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 00.00 - 01.00 kun je op vrijdag en zaterdag in café Brandstof terecht voor een heerlijke tosti (ham)kaas met een tapbiertje voor maar €2,50! Met een gevulde maag de nacht in, of op huis aan na een concert of clubavond. Wat wil je nog meer?

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: