Agenda

september
vr
08/09
2017

Roadtrip

Eigenzinnig festival - Onderdeel van de Dordtse Cultuurnacht

Gratis

Locatie: Energiehuis

Aanvang: 22:00 uur
Zaal sluit: 02:00 uur

Het bruist vanavond in de gang van het Energiehuis! Laat je vanaf 22:00 uur op de gekste plekken verrassen door optredens van Elfie Tromp, Jerry Hormone, PollyAnna, Olivia Ultra’s Kusjesmachine, Elvis Is In The Building, delen van de voorstelling Julia & Romeo en meer. Een avond vol muziek en theater. Zin in een fijne afterparty? Dan moet je om 01:00 uur in Brandstof zijn. Organisaties ToBe, Bibelot, Kunstmin, Popcentrale, Muziektheater Hollands Diep en Khotinsky presenteren samen dit unieke festival. Gratis entree!

LINE-UP:
PollyAnna
Jerry Hormone's Ego Trip
Diepfrieskip
Olivia Ultra's Kusjesmachine
OO (live)
Slumber
O, Kutjes
Elten Kiene
Elfie Tromp
Eva van Pelt
Julia & Romeo
Elvis In The Building

Onderdeel van de Dordtse Cultuurnacht
De Dordtse Cultuurnacht is een initiatief van een groot aantal culturele instellingen in Dordrecht en wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd. Geniet van alle culturere verrassingen die Dordrecht te bieden heeft. Meer weten? Kijk dan hier.

In Brandstof
Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 00.00 - 01.00 kun je op vrijdag en zaterdag in café Brandstof terecht voor een heerlijke tosti (ham)kaas met een tapbiertje voor maar €2,50! Met een gevulde maag de nacht in, of op huis aan na een concert of clubavond. Wat wil je nog meer?

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: