Agenda

september
za
16/09
2017

9-Please! Chris Cornell Honour

+ Sounds Of Seattle speelt enkel werk van Chris Cornell | 90's Alternative Night

 
Genre: Grunge
Locatie: Power Stage
Entree: € 7.50 (Normaal Internet)

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Aanvang: 21:00 uur
Deur dicht: 00:30 uur
Zaal sluit: 02:00 uur

De nineties waren meer dan enkel Two Unlimited en Captain Jack. Deze avond hoor je uitsluitend alternatieve hits en dan vooral van Chris Cornell. De zanger die ook wel de 'stem van de grunge' werd genoemd overleed op 18 mei. De band Sounds Of Seattle speelt speciaal voor deze avond louter werk van Chris Cornell. Denk aan Soundgarden, Audioslave en zijn solo werk.

Naast Chris Cornell's werk kun je tijdens dj sets ook nummers van Alice in Chains, Pearl Jam, Rage Against The Machine en Skunk Anansie verwachten. En vergeet ook de beats niet, zoals Urban Dance Squad, Underworld, Stereo MCs en Osdorp Posse. Niet enkel gitaargeweld dus, maar wel alleen rauwe randjes.

De muziek wordt deze avond verzorgt door dj's én een band. Sounds Of Seattle begint om 22:00 uur.
Minimumleeftijd:
18+

In Brandstof
Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 00.00 - 01.00 kun je op vrijdag en zaterdag in café Brandstof terecht voor een heerlijke tosti (ham)kaas met een tapbiertje voor maar €2,50! Met een gevulde maag de nacht in, of op huis aan na een concert of clubavond. Wat wil je nog meer?

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: