Agenda

september
za
16/09
2017

Latin Lovers

HET MEEST VROUWVRIENDELIJKE LATINHOUSE FEEST VAN NEDERLAND

 
Genre: Dance event
Locatie: Main Stage
Entree: € 12.50 (Normaal Internet)

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Aanvang: 23:00 uur
Deur dicht: 02:00 uur
Zaal sluit: 04:00 uur

Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland komt weer naar Dordrecht! Een avond vol met sexy latinhouse waarbij de heupen niet stil kunnen blijven staan. Vrouwvriendelijke urban, trommels, percussies en heel veel tropische en zomerse decoratie maken dit een unieke avond. De jungle van Latin Lovers is al elf jaar de crème de la crème van vrouwvriendelijke events in Nederland.

LIMITED LADYTICKETS VOOR DE DAMES
Omdat er op de Latin Lovers events meer dan 70% vrouwen aanwezig zijn op de dansvloer, doet het concept voor haar fans graag iets terug. Voor de dames zijn er ‘limited ladytickets’ verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Twee dames op één ticket!

Ladyticket €10,00
Voorverkoop €12,50
Deurverkoop €15,00
Minimumleeftijd

18+ (ID verplicht, foto of kopie is niet geldig)

In Brandstof
Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 00.00 - 01.00 kun je op vrijdag en zaterdag in café Brandstof terecht voor een heerlijke tosti (ham)kaas met een tapbiertje voor maar €2,50! Met een gevulde maag de nacht in, of op huis aan na een concert of clubavond. Wat wil je nog meer?

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: