Agenda

december
za
16

Tim Vantol

Met nieuwe plaat 'Burning Desires'

Tickets
Genre: rock, singer-songwriter
Locatie: Power Stage
Entree: € 10.00 (Normaal Internet)

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot, de centrale balie van het Energiehuis en bij Intree Dordrecht (VVV) en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

Akoestische folk punk met het hart op de juiste plaats! Tim Vantol heeft zijn sporen verdiend in verschillende punk- en rockformaties. Nu gooit de zanger en songwriter het over een akoestische boeg!  Zijn rauwe geluid en eerlijke teksten maakten de laatste jaren veel indruk in Nederland en over de grens. Zo is hij vaak te horen bij 3FM en was hij te zien op diverse festivals in binnen- en buitenland. Met debuutalbum ‘Road Sweet Road’ speelde hij 45 shows in maar liefst tien landen! Nu brengt Tim Vantol het vierde album getiteld ‘Burning Desires’ uit. Dit concert vormt een bijzonder slot van zijn tour.

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: