Agenda

december
vr
01/12
2017

OMG Doe(t) Maar!

Doe Maar tribute

 
Genre: nederpop, tribute
Locatie: Main Stage
Entree: € 11.00 (Normaal Internet)

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

De vrolijke OMG Coverband (XXL) doet een tribute aan Doe Maar! De band pakt in de Main Stage nog een keer extra uit na het daverende succes van het optreden op Big Rivers. De 12-mans formatie uit Dordrecht tovert Bibelot op 1 december 2017 om tot een stampend nederpop-podium.

Alle bekende (en minder bekende) hits komen voorbij. Van 'Smoorverliefd' tot 'De Bom' en 'Belle Hélène'. Dat wordt meezingen geblazen!

In Brandstof:
Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 00.00 - 01.00 kun je op vrijdag en zaterdag in café Brandstof terecht voor een heerlijke tosti (ham)kaas met een tapbiertje voor maar €2,50! Met een gevulde maag de nacht in, of op huis aan na een concert of clubavond. Wat wil je nog meer?

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: