Agenda

november
zo
05/11
2017

Six String Sessions

Gitaar, gitaar, en nog meer gitaar!

 
Genre: blues, rock
Locatie: Power Stage
Entree: € 12.50 (Normaal Internet)

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 15:00 uur
Aanvang: 15:30 uur
Deur dicht: 17:30 uur

Verhalen over gitaren, gitaristen, en hun solo's! Joris Lutz vertelt het met zijn muzikale vrienden tijdens de Six String Sessions. Lutz komt naar Bibelot na drie succesvolle seizoenen van het gitarenprogamma in theater Walhalla. Een middag vol golden oldies en ongekende pareltjes van de grootste gitaariconen in de wereld. Gespeeld door een topklasse begeleidingsband en gitaristen van formaat.

De gasten voor deze editie zijn Zilveren Harp winnaar Bertolf Lentink (Ilse de Lange) en Cok van Vuuren (Freek de Jonge, Mathilde Santing, Fay Lovksy, Ocobar).

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: