Agenda

november
vr
03

The Brew (UK)

Met nieuw album 'Shake The Tree'

Tickets
Genre: Bluesrock
Locatie: Power Stage
Entree: € 15.00 (Normaal Internet)

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot, de centrale balie van het Energiehuis en bij Intree Dordrecht (VVV) en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

Regelrecht uit de jaren 60 en 70! Het Britse trio The Brew (UK) maakt authentieke, maar modern klinkende bluesrock die gestroomlijnd wordt door vintage amps en ’59 Les Paul gitaren. Dit gitaar-bas-drums trio vist op het podium uit dezelfde vijver als de rockgoden van The Who, Led Zeppelin en Cream. Omdat de band haast nonstop 'on the road' is, zit het ook met de live-prestaties meer dan goed. Dat bewees The Brew vorig jaar al in Bibelot. In september 2017 verschijnt het gloednieuwe album 'Shake The Tree'. Door de live setup, bluesy gitaarlicks en stuwende drums krijg je spontaan zin om als een ware Pete Townshed door je huiskamer heen te springen.

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: