Agenda

december
za
23

Nielson

Bibelot 50 jaar presenteert Nielson

Tickets
Genre: pop
Locatie: Main Stage
Entree: € 21.00 (Normaal Internet)

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 19:30 uur
Aanvang: 20:30 uur

Nielson is niet meer weg te denken uit het Nederlandse poplandschap. Hij werd bij het grote publiek bekend door zijn deelname aan De Beste Singer-Songwriter van Nederland. In no-time scoorde Nielson gouden en platina hits en speelde in de grootste poptempels. De monsterhit 'Beauty En De Brains' behaalde zelfs een ongekende triple platina status! Nominaties voor de 3FM Awards, MTV Awards en de Edison Award voor Beste Pop-Album bewijzen dat hij een van de sterkste artiesten van Nederlandse bodem is. Met zijn eigen show 'Weet Je Wat Het Is' laat de  Dordtenaar zien dat hij niet alleen goed kan zingen, maar ook een feestje kan bouwen. 

Bibelot 50 jaar! Het oudste poppodium van Nederland viert een halve eeuw concerten en feesten met een feestelijke reeks. Dat betekent een heel seizoen lang bijzondere evenementen. Dit speciale concert van de uit Dordrecht afkomstige Nielson is onderdeel van het jubileumprogramma.

In Brandstof:
Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 00.00 - 01.00 kun je op vrijdag en zaterdag in café Brandstof terecht voor een heerlijke tosti (ham)kaas met een tapbiertje voor maar €2,50! Met een gevulde maag de nacht in, of op huis aan na een concert of clubavond. Wat wil je nog meer?

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: