Agenda

november
di
21/11
2017

Xandria (DE)

Symfonische metal met het nieuwe album 'Theater Of Dimensions'

 
Genre: Symfonische metal
Locatie: Power Stage
Entree: € 20.00 (Normaal Internet)

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

De Duits/Nederlandse formatie Xandria behoort tot de top zeven van female fronted symphonische metal bands ter wereld. Na de succesvolle release van 'Sacrificium' (2014) en een intensieve wereld tour met meer dan 150 shows, is het tijd voor een nieuwe dimensie in de wereld van Xandria. Het laatste album 'Theater Of Dimensions' werd goed ontvangen in de hitlijsten. De band vond stabiliteit en dat is te horen op dit zevende album. Xandria is niet alleen fearless, maar ook entertaining en spannend!

"We brought back plenty of memories, sometimes just bits and pieces, but those stuck to our heads. And it made us see who we are and where we wanted to take our music. All this makes the most colourful Xandria album so far. It contains our most heavy and most emotional moments.", aldus de band.

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: