Agenda

december
vr
22

Sevn Alias

Picasso Tour

Tickets
Genre: hiphop
Locatie: Main Stage
Entree: € 15.00 (Normaal Internet)

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

Sevn Alias heeft zijn plek binnen de hiphopwereld dik veroverd én verdiend. Hij viel op met zijn straathits ‘Ma3lish’ en 'Qifesh', gaf een sensationele show Noorderslag en haalde miljoenen views en streams binnen. Zijn honger naar meer resulteert in fijne samenwerkingen met rappers als Boef, Hef, Akwasi en Jonna Fraser. De nieuwe plaat 'Picasso' staat vol overtuigende raps, indringende melodieën en oprechte teksten. Na optredens in alle grote clubs en festivals keert hij nu terug naar Dordrecht met zijn eigen clubshow.

Let op: de voorverkoop start op vrijdag 15 september om 10:00 uur.
Dit concert is toegankelijk voor alle leeftijden.

In Brandstof:
Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 00.00 - 01.00 kun je op vrijdag en zaterdag in café Brandstof terecht voor een heerlijke tosti (ham)kaas met een tapbiertje voor maar €2,50! Met een gevulde maag de nacht in, of op huis aan na een concert of clubavond. Wat wil je nog meer?

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: