Agenda

mei
vr
25

Abba Gold Europe (UK)

Mamma Mia, here we go again!

Tickets
Genre: tribute
Locatie: Main Stage
Entree: € 17.50 (Normaal Internet)

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 19:30 uur
Aanvang: 20:30 uur

Dancing Queens van de Drechtsteden opgelet! Bibelot keert terug naar de 70's met de muziek van Abba. Abba Gold Europe (UK) is een hommage aan de muziek van Abba in zijn originele vorm: Twee vrouwen, fantastische liedjes en een top of the bill rock-'n-roll band. De allergrootste Abba-hits in Abba-decor met Abba-outfits en zangeressen die vocaal nauwelijks van Agnetha en Frida te onderscheiden zijn. De show in Bibelot verkocht vorig jaar in no-time uit, dus pak gauw je Money Money Money en scoor op tijd een ticket.

In Brandstof:
Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 00.00 - 01.00 kun je op vrijdag en zaterdag in café Brandstof terecht voor een heerlijke tosti (ham)kaas met een tapbiertje voor maar €2,50! Met een gevulde maag de nacht in, of op huis aan na een concert of clubavond. Wat wil je nog meer?

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: