Agenda

januari
wo
10

Velvet Music Night: Intergalactic Lovers (BE)

Nieuw album 'Between The Lines' flirt met postpunk

Tickets
Genre: Indie
Locatie: Power Stage
Entree: € 16.00 (Normaal Internet)

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

Intergalactic Lovers (BE) is een van de fijnste indiebands van dit moment. Met de Libanese zangeres Lara Chedraoui aan het roer heeft Intergalactic Lovers internationaal vele harten veroverd. De platen 'Greeting & Salutations' en 'Little Heavy Burdens' zorgden voor drie Music Industry Award nominaties. Nu is het tijd voor album nummer drie. Op 'Exhale' slaat het viertal een nieuwe weg in. Er wordt voorzichtig geflirt met postpunk en de duistere kanten van de melancholische indierock. Je hoort invloeden van Interpol, Editors, maar ook van The Cure. De bloedmooie vocalen doen nog steeds denken aan een kruising tussen PJ Harvey en Karen O en daar is helemaal niets mis mee.

+ Support Lee Anderson (BE)
Lee Andersons sound is klassiek en fris, maar verwoestend voor het hart. Een beetje van The Beatles, Dylan en folklegende Tim Hardin.

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: