Agenda

november
ma
27/11
2017

25 years of Rage Against The Machine

Exclusieve try-out

 
Genre: Rock
Locatie: Power Stage
Entree: € 14.50 (Normaal Internet)

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 19:30 uur
Aanvang: 20:30 uur

Het is precies 25 jaar geleden dat het verpletterende debuutalbum van Rage Against The Machine verscheen. Een groep eredivisie artiesten voert deze muzikale mokerslag integraal uit. In Bibelot de exclusieve try-out! Tim van Delft en Jop van Summeren (De Staat) vormen de ritmesectie en gitarist Tom Sikkers (Daybroke, Brotherhood Foundation) levert het kenmerkende staccato gitaarspel. Op deze strakke basis spuwen verschillende zangers de messcherpe teksten van Zack De La Rocha. De wisselende frontmannen- en vrouwen zijn: David Achter De Molen (John Coffey), Caroline Westendorp (The Charm The Fury), Roy Smolenaars (Memphis Maniacs), Marco Roelofs (Heideroosjes / STAVAST) en Jeroen Camerlynck (Fleddy Melculy). Met gepaste eerbied, maar dezelfde woede brengen ze alle klassiekers van het debuut. Van 'Bombtrack' tot 'Fistful Of Steel' en natuurlijk 'Killing In The Name Of'. “Fuck you, I won’t do what you tell me!”

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: