Agenda

februari
za
17

The Zipps

Jubileumconcert | 50 jaar Bibelot

Tickets
Genre: Rock
Locatie: Main Stage
Entree: € 12.00 (Normaal Internet)

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:00 uur
Aanvang: 21:00 uur

'Highway Gambler' en 'Kicks and Chicks', je kent de nummers vast nog wel! The Zipps keren in originele bezetting terug naar Bibelot. De band had in de jaren zestig snel succes door hun opmerkelijke mix van folkrock met beatinvloeden. Samen met Bibelot viert de psychedelische rockband inmiddels hun 50ste jubileumjaar. 

Voorverkoop € 12,00
Deurverkoop € 15,00


Bibelot 50 jaar!
Het oudste poppodium van Nederland viert een halve eeuw concerten en feesten met een bijzondere reeks. Dat betekent een heel seizoen lang bijzondere evenementen. Dit speciale concert van de belangrijkste rockband in de Dordtse geschiedenis is onderdeel van het jubileumprogramma.

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: