Agenda

december
za
09

Jett Rebel

Jubileumconcert | 50 jaar Bibelot

Tickets
Genre: Rock
Locatie: Main Stage
Entree: € 20.00 (Normaal Internet)

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 19:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

Muziekliefhebbers opgelet! Jett Rebel geeft een speciaal jubileumconcert voor 50 jaar Bibelot! Sinds het eerste album Venus & Mars dendert de sneltrein van Jett Rebel onverstoord door Nederland, om onderweg een Edison en meerdere 3FM Awards op te pikken. Met haltes als Pinkpop, Lowlands, North Sea Jazz, een uitverkochte HMH en een extra grote show in Ahoy zit inmiddels het hele spoor onder de glittes. Frisser dan ooit maakte hij in zijn eentje Super Pop, zijn derde (!) album in 12 maanden tijd. Een enorme prestatie die gevierd moét worden in Dordrecht!

Bibelot Poppodium 50 jaar! Het oudste poppodium van Nederland viert een halve eeuw concerten en feesten met een feestelijke reeks. Dat betekent een heel seizoen lang bijzondere evenementen. Dit speciale concert van Jett Rebel is onderdeel van het jubileumprogramma.

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: