Agenda

februari
za
24

Catfish (UK)

Meesterlijke muzikanten met echte passie voor blues

Tickets
Genre: Blues
Locatie: Power Stage
Entree: € 14.00 (Normaal Internet)

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

De Britse bluesband Catfish heeft in korte tijd een waanzinnige live reputatie opgebouwd. Onder leiding van de 22-jarige frontman Matt Long ontving de groep twee nomimaties voor de British Blues Awards 2015. Debuutalbum 'So Many Roads' werd dat jaar rechtstreeks nummer één win de bluescharts. In 2016 volgt een tribute-EP aan BB King en in 2017 overtreffen de mannen zichzelf met het langverwachte tweede album 'Broken Man'. Dat leverde Catfish wederom een onvermijdelijke nummer één positie in de bluescharts! Dit zijn meesterlijke muzikanten met échte passie voor blues.

"Catfish are one of the finest live bands in Britain today. The quality of musicianship is outstanding and in Matt Long, they have one of the greatest young guitarists on the scene today..." - Blues Matters Magazine August 2017

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: