Agenda

januari
za
06

9-Please! Radiohead Special

Bloomfield speelt 'OK Computer' | 90's alternative night

Tickets
Genre: Alternatieve rock
Locatie: Power Stage
Entree: € 7.50 (Normaal Internet)

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 22:00 uur
Aanvang: 22:00 uur

De nineties waren meer dan enkel Two Unlimited en Captain Jack. Deze avond hoor je uitsluitend alternatieve hits en dan vooral van Radiohead! Door de wereldberoemde single 'Creep', het succesvolle album 'Ok Computer' en 'In Rainbows' (en nog meer!) is Radiohead één van de belangrijkste Britse bands uit de jaren 90. Nog steeds ontvangt de band lovende recensies, zo ook voor zijn optreden dit jaar op Best Kept Secret festival. De vijfkoppige tribute Bloomfield schuurt akelig dicht tegen het geluid aan van deze invloedrijke band. In het kader van het 20-jarig bestaan van het legendarische album 'OK Computer' legt de groep de lat nóg hoger. Daarom speelt Bloomfield het hele album deze avond integraal! 

"Met een onvoorstelbare vanzelfsprekendheid laat Bloomfield de "masters of pop" de revue passeren." - 3voor12

De muziek wordt deze avond verzorgt door dj's én een band.
Minimumleeftijd: 18+ 

Lees meer

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: