Agenda

december
vr
15

MegaMuziekQuiz

De leukste quiz van de Drechtsteden!

Tickets
Genre: Overig
Locatie: Main Stage
Entree: € 7.50 (Normaal Internet)

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur

Op vrijdag 15 december kan er weer gequized worden in de Main Stage! Met veel gepuzzel, intros, videoclips en fotorondes bedienen de quizmasters van de avond je met een professionele en vooral gezellige muziekquiz. Dit alles wordt ondersteund door een te gekke live band. Die houden we nog even geheim! Verwacht een energieke performance waarin alle genres voorbij komen. Stilstaan is geen optie!

Teamtickets
Een quiz-team bestaat uit vijf personen. Heb je al een team? Bestel dan teamtickets! Dit is een pakket van vijf tickets voor maar €31,00.

Gratis afterparty
Aansluitend op de popquiz is er een nieuwe editie van 80's Classics. Je Megamuziekquiz ticket geeft gratis toegang tot dit dansfeest vol hits uit de jaren '80.

 

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: