Agenda

juni
do
07

Sari Schorr (US)

aanstormende bluesrock grootheid met The Engine Room

Tickets
Genre: Blues
Locatie: Power Stage
Entree: € 16.00 (Normaal Internet)

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

Sari Schorr (US) is dé aanstormende vrouwelijke bluesrock grootheid. Met nominaties voor beste zangeres en beste album is ze een stevige nieuwkomer. Haar debuutalbum A Force Of Nature werd geproduceerd door de legendarische Mike Vernon (Fleetwood Mac, John Mayall, David Bowie). Tijdens de Europatour wordt Sari ondersteund door haar gevierde band The Engine Room. De internationale bluesmedia zijn vol lof. (Blues in Britain, Bluesnews, Classic Rock Magazine) The Engine Room-gitarist Innes Sibun, Oli Brown (RavenEye) en toetsenist John Baggott (Massive Attack, Portishead) speelden mee op de plaat die nummer 1 werd in de UK.

"A hailstorm of an album sure to go down in blues history. - Blues Rock Review

In Brandstof
Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 00.00 - 01.00 kun je op vrijdag en zaterdag in café Brandstof terecht voor een heerlijke tosti (ham)kaas met een tapbiertje voor maar €2,50! Met een gevulde maag de nacht in, of op huis aan na een concert of clubavond. Wat wil je nog meer?

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: