Agenda

maart
do
22

Roxeanne Hazes

'Dochter Dre' op tour met In Mijn Bloed

Tickets
Genre: Pop
Locatie: Power Stage
Entree: € 13.00 (Normaal Internet)

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

Hoge hakken, rode glitterjurk en een vuurrode haardos: 'Dochter Dre' gaat dit voorjaar opnieuw op tour. Sinds de release van haar langverwachte debuutalbum 'In Mijn Bloed' is het hard gegaan. Ze werd de huisband van De Wereld Draait Door en ontving een MTV Best Dutch Act-nominatie. Het via Top Notch uitgebrachte album werd goed ontvangen met enorme media-aandacht en miljoenen streams en views. "Mijn vaders muziek is en blijft altijd de basis en met mijn eigen muziek kan ik nu ook een andere kant laten zien.", aldus Roxeanne Hazes.

"Naturel (...) en veelbelovend." - NRC Handelsblad

Volg Roxeanne op haar socials:
Website
Facebook
Instagram

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: