Agenda

maart
vr
09

Suzan & Freek

Nederlandse internetsensatie

Tickets
Genre: Pop
Locatie: Power Stage
Entree: € 15.00 (Normaal Internet)

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:00 uur
Aanvang: 21:00 uur

Je hebt ze vast al eens voorbij zien komen op Facebook. Suzan & Freek coveren liedjes uit vrijwel elk genre in een akoestische setting. Sinds het Achterhoekse koppel hun muzikale uitlatingen op Spotify plaatste, gaat het duo als een speer! Zo werd de vertolking van 'Cheerleader' door alle landelijke radiostations gespeeld en ging het duo in oktober 2016 wereldwijd viraal met de cover van The Chainsmokers' 'Dont Let Me Down'. Na een uitverkochte clubtour in het najaar van 2017 is het nu tijd voor een nóg grotere tour. Daar mag Bibelot natuurlijk niet in ontbreken.

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: