Agenda

oktober
vr
04/10
2013

Monomyth

support: Zamora

 
Genre: krautrock, psychedelische rock, spacerock, stonerrock
Locatie: Power Stage
Entree: € 5.55

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot, de centrale balie van het Energiehuis en bij Intree Dordrecht (VVV) en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur
Zaal sluit: 23:30 uur

In 2012 dook er een nieuwe band op in de Haagse underground met een aantal oude bekenden uit onder meer 35007, Alkaloid en The Polar Exploration Ship. Onder de naam Monomyth werkt de Nederlandse band zich door een repertoire vol psychedelische stoner-, space- en krautrock.

Monomyth wil een wereld creëren met instrumentale soundscapes, een achtbaanrit waar de luisteraar zich in verliest. Pardon? De band legt uit dat ze graag de gehele zaal willen laten opgaan in de muziek: ‘simply by closing your eyes and letting the instrumental music transport you, or with eyes wide open as you descend into the mind staggering light show!

Beluister de promo song: Vanderwaalskrachten van het nieuwe album om in de stemming te komen en geniet vanavond van deze Nederlandse belofte op het gebied van instrumentale en psychedelische rock.

Support: Zamora
Net als Monomyth bestaat Zamora uit oudgedienden uit de Nederlandse rockscene met leden uit Celestial Season en Suimasen. De stevige indie heeft een goede vibe met rafelrandjes waarin Dinosaur Jr. en Smashing Pumpkins echo’s klinken.

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: