Agenda

januari
vr
31/01
2014

De Jeugd van Tegenwoordig

‘Ja, Natúúrlijk’

Uitverkocht
Genre: Hiphop
Locatie: Main Stage
Entree: € 20.50

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot, de centrale balie van het Energiehuis en bij Intree Dordrecht (VVV) en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:00 uur
Aanvang: 21:00 uur
Zaal sluit: 00:00 uur

Vanaf het eerste moment dat ‘Watskeburt?!’ te horen was op de radio, is duidelijk dat DJVT een fenomeen is. De single knalt binnen twee weken door naar de eerste plek van de hitlijsten en het woordenboek is ook een woord rijker. De geruchtenstroom over de mannen komt meteen op gang.

Zo zouden de drie rappers elkaar hebben leren kennen bij de voorrondes van Idols1 en zouden ze later in huis zijn genomen door De Neger Des Heils Majoor Vlosshard. Ook was er het hardnekkige gerucht dat ze de tekst van ‘Watskeburt?!’ in de metro hadden gevonden… Wat de waarheid ook is, met de release van hun eerste album ‘Parels Voor De Zwijnen’ vestigde zij definitief hun naam in de Nederlandse muziekwereld. Het album won een Edison Award, een Mobo Award, 3FM Awards en vele andere prijzen. Inmiddels zijn we heel wat jaartjes verder en heeft DJVT alle zalen van Nederland en België plat gespeeld, op alle festivals gestaan en is hun derde album ‘De Lachende Derde’ met de singles ‘Sterrenstof’ en ‘Get Spanish’ het meest succesvolle tot nu toe. Hun laatste tour was dan ook volledig uitverkocht.

‘Ja, Natúúrlijk’ is de nieuwste plaat van DJVT en tevens het antwoord op al je vragen. Komt De Jeugd naar Bibelot? Gaan Vieze Fur (Freddy Thatlehner), Faberyayo (Pepijn Lanen), Willie Wartaal (Ollie Locadia) en Bas Bron aka De Neger Des Heils er een feestje van maken? Moet je dit live meemaken?
‘Ja, Natúúúúúrlijk!’

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: