Agenda

januari
vr
24/01
2014

Frans Huxie

cd release

 
Genre: rock
Locatie: Main Stage
Entree: € 5.50

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot, de centrale balie van het Energiehuis en bij Intree Dordrecht (VVV) en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

Eindelijk is het zover! Op 24 januari presenteert Frans Huxie het nieuwe 2e album ‘Moenia Equus’ in Bibelot. Persoonlijke sores, verre reizen, overzeese liefdesavonturen en de economische crisis zorgen ervoor dat het 4 lange jaren duurde voordat het album geproduceerd werd.

In deze muzikale zoektocht verliet de band deels haar skapunkroots. Het geluid werd meer rockgeoriënteerd en er werd een synthesizer toegevoegd. De rauwe energie en het onvermijdelijke enthousiasme zijn gebleven. Een show van Frans Huxie moet immers altijd een feestje zijn, of dikke party zoals ze het zelf liever zeggen.

Het resultaat is ‘Moenia Equus’. Een album over ondeugd, verleiding, lust, woede en egoïsme. Maar niet getreurd, natuurlijk wordt dit alles gebracht met de nodige luchtigheid en humor die we van Frans Huxie gewend zijn.

De eerste 100 mensen die in de online voorverkoop een ticket kopen krijgen het nieuwe album gratis!

Supports:
Andere Koek
Ben je klaar voor iets nieuws? Iets wat je nog niet eerder hebt gehoord en je voeten ongetwijfeld van de vloer krijgt? Het is hard, het is dansbaar en zo Hollands als één koekje bij de koffie: Andere Koek! Ska-punk, Nederlandstalige teksten, koper en een vleugje metal hebben hen in zes jaar gesmeed tot de ultieme feestmachine. In de hoogste versnelling blaast Andere Koek! iedereen van zijn sokken.

De Stokers
In 2009 stoppen twee bands na jaren met spelen: De Hardheid en Solid Rocket Boosters. Een aantal bevriende bandleden uit beide bands besluit om samen aan iets nieuws te beginnen en zo ontstaat nog in datzelfde jaar de band: De Stokers. De Stokers zijn natuurlijk belast met het verleden van de twee bands waaruit de band is ontstaan. Polka, punk en ska worden nu gecombineerd met nieuwe uitdagingen zoals smartlappen, klezmer en balkan. Het resultaat zou manisch-melancholische hoempa-punk kunnen heten... ...Komt dat zien!

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: