Agenda

mei
vr
09/05
2014

Velvet Music Night presents: Puggy

indierockband

 
Genre: Rock
Locatie: Power Stage
Entree: € 10.50

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:00 uur
Aanvang: 21:00 uur
Zaal sluit: 01:30 uur

In samenwerking met poppodium Bibelot organiseert platenwinkel Velvet Music Dordrecht met enige regelmaat concerten van nieuwe artiesten die het verdienen in de spotlight gezet te worden. Qua stijl kan het alles zijn: pop, wereldmuziek, indierock, singer-songwriters, het maakt niet uit, zo lang het maar bijzonder en van hoge kwaliteit is. Tijdens deze tweede editie staat het “Belgische” Puggy op het podium van de Power Stage.

De indierockband Puggy bestaat uit een Franse bassist, een Zweedse drummer en een Engelse zanger, maar noemt zich Belgisch omdat de leden elkaar op een Brusselse muziekschool hebben leren kennen. Hun muziek is al net zo divers als de nationaliteit van de muzikanten: luister naar het nieuwe album 'To Win The World' en je hoort springerige indierock à la Vampire Weekend, verstilde akoestische liedjes en pop met seventieskoortjes elkaar in hoog tempo afwisselen. Als we Puggy dan toch in een woord moeten vangen is dat ‘catchy’, want je zingt (en soms springt) elk nummer meteen mee!

Support: Try Acrobatics
Vanuit Amsterdam werken de mannen van Try Acrobatics continu aan nieuwe nummers. De band brengt een flinke dosis licht ontvlambare en uiterst dansbare 'synth vs. guitar pop' naar Bibelot. Dus je bent bij deze gewaarschuwd!

Let op: Velvet Music Dordrecht-klanten ontvangen bij Velvet een verlaagde entreeprijs van 7,50,- per ticket.

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: