Agenda

maart
za
08/03
2014

Big Rivers Indoor

festival met 8 diverse acts en artiesten

 
Genre: Festival
Locatie: Main Stage en Power Stage
Entree: € 8.00

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Aanvang: 19:00 uur
Deur dicht: 02:00 uur
Zaal sluit: 03:00 uur

Dit jaar voor het eerst in Dordt: Big Rivers Indoor! Op zaterdag 8 maart presenteert Big Rivers samen met Bibelot acht diverse acts en artiesten in drie zalen van het Energiehuis!

Main Stage:
19:30-21:00 A Boy Named Johnny
21:30-23:00 1984
23:00-03:00 70's Classics

Power Stage:
19:45-20:15 De Wet
20:30-21:10 The Vagary
21:30-22:00 Erik Ankone
22:15-23:00 Trenchcoat
23:15-00:00 Tantrum does Nirvana

Poplounge:
19:00-03:30 Silent Disco

A Boy Named Johnny:
A Boy Named Johnny brengt een stevige portie Johnny Cash uit de jaren 60. Rechttoe, rechtaan.
Tijdloze hits als ‘Walk the line’, ‘Folsom prison blues’ en ‘Jackson’.

1984:
De mannen van 1984 kruipen al bijna een decennium lang in de huid van hun idolen: The Simple Minds. Een optreden van 1984 benadert zowel qua klank als energieniveau de Simple Minds anno 1984. Hits als 'Alive and Kicking', 'Belfast Child' en 'Promised You a Miracle', worden vanavond aangevuld met diverse new wave pareltjes uit het verleden.

De Wet
‘De Wet’ is een Rauw Rotterdams Blues Roots Rock Trio. De Band is geïnspireerd door klassieke vuige blues, oude Motown en de gitaarhelden uit de jaren 70. Geen elektronische productie, gewoon je instrument beheersen en zweten. Drie gozers met een live act waar de energie en vriendschap van af spat. Inprikken en rocken met die handel!

The Vagary
Deze jonge vierkoppige indie-rock band uit Amsterdam heeft in zijn korte bestaan onder andere de Popronde aangedaan, de minuut gespeeld bij DWDD en een aantal supports gedaan voor grote namen als Pete Doherty, Kurt Vile & the Violators en Kashmir. Met een stuwende ritmesectie, pakkende gitaarlijntjes en synths maakt The Vagary dansbare popmuziek. 

Erik Ankoné:
Deze boot-stompin’, moon-howlin’, curl-shakin’, heart-breakin’ jonge god gaat pas het podium af als hij alle harten uit het publiek heeft veroverd. Met volle overgave stort Erik zijn bluesy melodieën de zaal in en kerft de noten in je hart.  Zijn band bestaat uit vier Adonissen puur geselecteerd op seksuele overtuigingskracht. Dat ze ook fantastisch muziek konden maken was toeval en bleek veel later pas.

Trenchcoat:
Trenchcoat is de laatste band die je in je leven zult horen. Na de show hangen je trommelvliezen als condooms uit je oren, dus draai nog één keer die symfonie van Mozart, zeg je moeder je van haar houdt en aanvaard een toekomst zonder geluid. Deze bigband levert zo’n twintig kuub aan niet te miskennen dansbaarheid. Met stevig slagwerk en een personenbusje vol blazers kun je niet anders dan toegeven aan deze combinatie van vrolijke swing en opzwepende jazz.

Tantrum – Nirvana Tribute:
Grunge dood? Dacht het niet!
De mannen van Tantrum bewijzen dit met ijzersterke songs in een grunge/stonerjasje. Wat ooit begon als een 1-mans project van Danny Versluis is in de loop der jaren uitgegroeid tot een waar rockmonster.

 Gratis afterparty: 70'S Classics


 

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: