Agenda

december
za
20/12
2014

Nielson

Speciaal eindejaarsconcert

Uitverkocht
Genre: Singer-songwriter
Locatie: Main Stage
Entree: € 16.50

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 19:30 uur
Aanvang: 20:30 uur

Het is moeilijk voor te stellen dat zijn grote doorbraak amper twee jaar geleden plaatsvond. Maar sinds zijn deelname aan het televisieprogramma ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’, is Nielson al niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. De afgelopen anderhalf jaar was een muzikale rollercoaster vol met hits, awards en festival highlights waar geen einde aan lijkt te komen.

De in Dordrecht geboren Nielson (Niels Littooij) ontdekt op jonge leeftijd zijn liefde voor muziek. Het blijkt dat hij een geboren zangtalent is en doet in zijn puberjaren mee aan vele lokale talentenjachten en studeerde aan de Herman Brood Academie. Nu legt Nielson, die hoorbaar geïnspireerd is door soul en hiphop de lat nog wat hoger. Zijn singles ‘Beauty & The Brains’ (dubbel platina), ‘Hoe’ (platina) en zijn samenwerking met Bløf waren allen erg succesvol. Vooral zijn debuutsingle ‘Beauty & The Brains’ zorgde voor instant succes. Nu is zijn debuutalbum "Zo Van Ah Yeah" uit. Deze bevat alles waar je aan denkt bij Nielson: een eigen sound, uniek en energiek.

Support: PollyAnna
Terwijl ze de wereld rondreisde, schreef singer-songwriter PollyAnna talloze liedjes.
Tot ze in de zomer van 2012 besloot om, in plaats van te reizen, haar liedjes op te nemen. Samen met producer Robin van Loenen (Destine) koos ze 13 van haar mooiste liedjes. Die werden zorgvuldig afgewerkt en gepolijst en vormen haar eerste full-length en full-band debuutalbum: Indigo. Indigo bevat liedjes die variëren van verstilde singer-songwriter tot uptempo popliedjes, met een vleugje rock en hier en daar een snufje country. Indigo is verkrijgbaar via alle bekende kanalen.

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: