Agenda

augustus
za
30/08
2014

Zwaardtijd

black metal

 
Genre: Metal
Locatie: Power Stage
Entree: € 8.50

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 19:00 uur
Aanvang: 20:00 uur

Na het succes van twee Wolfstijd festivals, wordt het tijd om het Wolfstijd concept uit te breiden.
En wel deze zomer, met de eerste Black metal concertavond Zwaardtijd!

Line-up:
Onheil

Een band met een geschiedenis. Al sinds 1999 is de band te vinden in de Nederlandse underground scene. In 2007 maakte de band een grote verandering door, toen bandleden uit Martyr en Onheil samensmolten tot ‘het nieuwe Onheil’. Inmiddels heeft Onheil het podium gedeeld met bands als Mayhem, Aura Noir, Hollenthon, Sadist, Endstille en Vader.
Vereerd zijn wij dat Onheil zijn show op Zwaardtijd wil aangrijpen als CD-release feest. Het nieuwe album 'Storm is coming' komt officieel pas 5 september uit, maar tijdens Zwaardtijd op 30 augustus kun je jouw exemplaar al kopen!

Actieticket Onheil
Het is nu ook mogelijk om een actieticket te bestellen. Je ontvang een entreeticket, Tshirt, sticker en het nieuwe album van Onheil voor 25,-.

Fenris
Fenris werd opgericht in 1997. Fenris combineert originaliteit, agressie en kracht om een breed Blackmetal repertoire voort te brengen. De songteksten zijn erg belangrijk voor de band. En gaan onder andere over geloof, spiritualiteit, menselijk lijden en een gevoel van verbondenheid met de natuur en de elementen. Na 1,5 jaar niet live gespeeld te hebben, zal Fenris op Zwaardtijd een exclusieve show geven waarbij nieuw materiaal wordt gespeeld van het album dat in september opgenomen gaat worden.

Nymeria
Nymeria is opgericht in 2005 en werkt inmiddels aan het derde album, dat naar verwachting in de herfst van dit jaar zal uitkomen. Hun melodische Death/Black metal muziek met een licht gotisch randje werkt opzwepend en staat garant voor een show die niet verveelt. Zanger Marnix varieert succesvol tussen grunt en scream, waarbij hij af en toe toont adelaarsbloed in zich te hebben door extreem hoge Dani Filth-achtige uithalen.

Tijdschema:

20.00 - 21.00  Nymeria
21.20 - 22.20 Fenris
22.40 - 23.40    Onheil


VVK: 8,50 DVK: 10,50


Zwaardtijd is een initiatief van Stichting Wolfstijd, in samenwerking met Bibelot.

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: