Agenda

februari
za
07/02
2015

Wolfstijd III

Pagan, Black en Power metal festival

 
Genre: Metal
Locatie: Power Stage en Talent Stage
Entree: € 18.50

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 16:30 uur
Aanvang: 17:20 uur
Zaal sluit: 02:00 uur

Na twee succesvolle edities van het Wolfstijd festival en een geslaagde editie van de black metal concertavond Zwaardtijd is het 7 februari 2015 tijd voor Wolfstijd III!

Dit jaar staan er op dit pagan, black en power metal festival wederom zes bands van nationale en internationale bodem. Naast de zes bands die elkaar om-en-om afwisselen, is er een kleine festivalmarkt in de Poplounge. Hier kun je terecht voor muziek, merchandise en sieraden.

Nieuw dit jaar is dat Wolfstijd over twee zalen zal plaatsvinden. Bands wisselen elkaar af in de Power en de Talent Stage. Genoeg te doen dus!

Houd de website van Wolfstijd en de facebookpagina in de gaten om up-to-date te blijven.
De eerste namen zijn inmiddels bekend:

LASTER Talent Stage
Obscure dansmuziek uit het diepste van Utrecht.

PANCHRYSIA Power Stage
Hail ... and welcome to an in-depth experience of pure black art.

POWERIZED 
Van uitvoerige headbang-extravaganza tot adembenemend mooie nummers; Powerized shows zijn intrigerend van begin tot eind. 

STORMWARRIOR
Stormwarrior staat wereldwijd bekend om hun unieke stijl, een combinatie van echte heavy metal anthems en Noordse mythologie.

RHOVANION
Deze zevenkoppige formatie is afkomstig van de woeste Veluwse gronden en speelt een aanstekelijke mix van folk, hardrock en metal.

FJOERGYN
Onder leiding van Jan Bachmann werd het debuut "Ernte in Herbst" gerealiseerd. Fjoergyn werd daarmee een naam die luid weerklonk onder liefhebbers van episch metal werk.

COMBI-TICKET
Er zijn ook combi-tickets beschikbaar. Hierbij ontvang je een t-shirt (keuze uit normaal of girlie, verschillende maten beschikbaar) en een ticket voor Wolfstijd III. Op vertoon van je uitgeprinte e-ticket kun je op 7 februari je t-shirt ophalen bij de merchandise stand. De prijs van een combi ticket is €25,-.

 

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: