Agenda

november
vr
13/11
2015

Velvet Music Night: Darwin Deez (US)

+ The Artificial

 
Genre: Rock
Locatie: Power Stage
Entree: € 11.00

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

In samenwerking met Poppodium Bibelot organiseert platenwinkel Velvet Music Dordrecht concerten van nieuwe artiesten die het verdienen in de spotlight gezet te worden. Qua stijl kan het alles zijn: pop, wereldmuziek, indierock, singer-songwriters, het maakt niet uit, zo lang het maar bijzonder en van hoge kwaliteit is. Tijdens deze zesde editie staat de Amerikaanse Darwin Deez op het programma.

Sommige muzikanten komen in de publiciteit omdat ze een rare snuiter zijn. Darwin Deez behoort tot die groep. De jonge zanger, geboren in New York, werd in eerste instantie bekend door zijn rare kapsel en aparte dansjes. Darwin Deez heeft echter veel meer in huis dan uiterlijk vertoon. Zijn nummers zijn vrolijk, klinken luchtig en zomers en bevatten songteksten die net iets dieper gaan dan de gemiddelde top 40-single. Dit jaar brengt hij met zijn band een nieuw album uit. Neem je dansschoenen mee en bereid je voor op een wervelwind van emoties.

+ support: The Artificial
Het Dordtse The Artificial brengt indie pop/rock beïnvloed door band als Two Door Cinema Club, Everything Everything, Foals en Bloc Party. De muziek heeft wat weg van hedendaagse dance met verwijzingen naar de 80's. Strakke gitaren en knallende synthesizers zorgen voor een ontzettend dansbaar geheel. Eind november komt debuut-EP 'Solar' uit.

Ben je een avontuurlijke muziekliefhebber en houd je er van om muzikaal verrast te worden, kom dan op één van de Velvet Music Nights langs! Let op: Velvet Music Dordrecht-klanten ontvangen bij Velvet een verlaagde entreeprijs van 7,50 per ticket.

 

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: