Agenda

november
vr
20/11
2015

Mojo Man

CD- release van een swingende band

 
Genre: blues
Locatie: Power Stage
Entree: € 12.50

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

Ervaar de woeste aantrekkingskracht van Mojo Man! Deze negenkoppige band kwam samen in 2014 en weet met zijn mix van diverse stijlen mening podia op zijn kop te zetten. De puzzelstukjes vallen op zijn plaats wat resulteert in een puur, ongepolijst recht-­‐voor-­‐zijn-­‐raap collectief. Er volgen optredens op verschillende festivals, een speciaal concert in de North Sea Jazz club in Amsterdam en een supportshow van Delta Saints. De chemie is daar. Rhythm & blues, blues, rock , koperwerk, ritme en vuurwerk tot in de late uurtjes. Dat wordt dus swingen op de dansvloer!

Support: MAYIN
MAYIN vond zijn oorsprong op het conservatorium in Rotterdam. Songwriter Mischa Wong zorgt voor een mix van alternative pop en psychedelische folk met invloeden van bands als Sleepy Sun en London Grammar. Voedsel voor hoofd, hart en heupen!

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: