Agenda

februari
vr
12/02
2016

Textures

modern progressieve metal

 
Genre: Metal
Locatie: Power Stage
Entree: € 14.00

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

De Nederlandse modern progressieve metalband Textures presenteert deze avond zijn vijfde album. Deze opvolger van de positief ontvangen plaat ‘Dualism’ wordt begin februari uitgebracht. Dit is het eerste album met nieuwe gitarist Joe Tal, die sinds 2013 deel uit maakt van de band. De internationale potentie van Textures doet het meest denken aan de hoogtijdagen van Gorefest en dat zegt heel wat. Sterke songs met complexe ritmes is wat Textures typeert. Bereid je voor op een avond vol variërende melodieën, wiskundige ritmes en sterke vocalen.

+ support: Purest Of Pain
Energie, melodie en bruutheid staan centraal in de jonge death metal formatie Purest Of Pain. De band won eerder al de Nederlandse Wacken Metal Battle. Momenteel wordt er gewerkt aan een full-length album.

VVK: €14,00

VDK: €16,00

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: