Agenda

februari
za
06/02
2016

The Artificial

Debuut-EP release

 
Genre: Rock
Locatie: Power Stage
Entree: € 6.00

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

Na de support show van indie held Darwin Deez (US) staat The Artificial opnieuw in de Power Stage met de presentatie van debuut-EP 'Solar'. De EP is geïnspireerd op de zon en Afrikaanse ritmes. Vol met synths, elektronica en mathrock-gitaren. Met invloeden van bands als Foals, Bloc Party, Two Door Cinema Club en Daft Punk zorgt de indiepop/electrorock band ervoor dat deze toch al warme winter echt verandert in de zomer.

Na afloop mixt de band jouw favoriete tracks aan elkaar onder de naam The Artificial Dance Party. Voor maar €5,00 ontvang je de EP en mag je jouw favoriete track aanvragen. 

+ support: Fair Huxley
Deze driekoppige, electronische band zoekt de balans tussen dansbaar en duister. Met 80's synths partijen, maar dan wel in een jas van indie-wave, zonder daarbij elementen uit dance, disco en meer vervreemdende genres te schuwen.

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: