Agenda

oktober
vr
28/10
2016

Douwe Bob

Nieuw album 'Fool Bar' + support: Hans Hannemann

Uitverkocht
Genre: Pop
Locatie: Main Stage
Entree: € 21.00

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot, de centrale balie van het Energiehuis en bij Intree Dordrecht (VVV) en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

De carrière van Douwe Bob zit in een stroomversnelling. Dit jaar vertegenwoordigde hij Nederland op het Eurovisie Songfestival in Stockholm, speelde hij op Pinkpop en is hij genomineerd voor maar liefst drie 3FM Awards. Eerder leverde een succesvolle samenwerking met Anouk de hit ‘Hold Me’ op en behaalde het album ‘Pass It On’ de nummer één positie in de Album Top 100. Zomerhit ‘Sweet Sunshine’ was niet van de radio af te branden en bracht uitverkochte zalen door het hele land. In mei bracht de jonge muzikant zijn derde album 'Fool Bar' uit, vernoemd naar de bar in zijn eigen huis in de Amsterdamse Pijp. Daar hoort natuurlijk een tour bij én een concert in Bibelot!

"Live spelen is het mooiste wat er is. Ik stap met mijn muzikale vrienden in het busje en we vertellen onze verhalen aan het publiek. Ik ga zeker ook mijn gevoeligere songs spelen, maar het eindigt altijd met een groot feest.”, aldus Douwe Bob.

+ support: Hans Hannemann
De Groningse singer-songwriter Hans Hannemann laat zich inspireren door de klassieke pop van de 60’s en 70’s en country grootheden als Kris Kristofferson en Billy Joe Shaver. Toch weet hij de roots van Amerikaanse muziektradities naar een volledig eigen stijl te vertalen. Zowel in akoestische setting als met voltallige band weet Hans Hannemann een indrukwekkende show neer te zetten!

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: