Agenda

augustus
vr
26/08
2016

Danny Vera, Stephanie Struijk, Emmy Eve

A Night Out With A Singer-songwriter

 
Genre: Singer-songwriter
Locatie: Main Stage
Entree: € 13.00

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

A Night Out With A Singer-songwriter is geen onbekend concept meer. Vanavond verandert de Main Stage in een intiem indoor singer-songwriter festival, waar je in een relaxte sfeer geniet van oorstrelende nummers.

Danny Vera
De hoofdact deze avond is een uniek solo-optreden van niemand minder dan Danny Vera. De zeeuwse muzikant werd bekend als huisband bij Voetbal International, maar het best bewaarde geheim van de lage landen heeft inmiddels ook buiten het programma zijn sporen verdiend. Hij maakt Americana in de stijl van Johnny Cash en Elvis Presley en live rockt hij de pan uit, aldus 3voor12. Later dit jaar brengt Danny Vera een compleet nieuwe plaat uit en krijgt de uitverkochte clubtour van 2015 ongetwijfeld een mooi vervolg.

Stephanie Struijk
Stephanie Struijk was eerder bekend onder de naam Stevie Ann. Na een roadtrip door Amerika besloot ze haar hart te volgen en uitsluitend liedjes te schrijven in de Nederlandse taal. Met singer-songwriter Daniël Lohues maakte ze een volledig Nederlandstalig album. Verwacht een intieme set met magische nummers.

Emmy Eve
In een roze pak was Emmy Eve bij 'De Beste Singer-Songwriter Van Nederland' direct een opvallende en originele verschijning. Dit indringende talent schrijft nummers die je met een eigenzinnige stemgeluid meteen inpakken.

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: