Agenda

december
vr
09/12
2016

Sandra van Nieuwland

+ support Nicole Bus

 
Genre: Pop
Locatie: Power Stage
Entree: € 16.00

Prijsinformatie

De weergegeven prijs is de prijs per ticket die je betaalt bij aanschaf via de website en is inclusief servicekosten.

Behalve via deze website zijn tickets ook te koop via www.energiehuis.nl, bij de kassa van Bibelot, de centrale balie van het Energiehuis en bij Intree Dordrecht (VVV) en Velvet Music Dordrecht.
Het kan voorkomen dat er bij onze kassa een hogere prijs wordt gehanteerd. In dat geval staat dit vermeld bij het betreffende evenement, onder vermelding van 'deurverkoop'.

In Bibelot kun je gebruik maken van lockers voor je jas / tas. Je betaalt hiervoor 2,00 euro per locker.

In de Power Stage en Main Stage betaal je je aan de bar met consumptiemunten. Deze zijn in de zalen te koop (met briefgeld of PIN) en kosten 2,50 euro per stuk.Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

Geboren Dordtenaar Sandra van Nieuwland debuteerde in 2012 op spectaculaire wijze in de hitlijsten. Haar waanzinnige zangtalent viel voor het eerst op in 'The Voice Of Holland'. Het grote publiek maakt pas echt kennis met de zangeres wanneer het album ‘Banging On The Doors Of Love’ een jaar later uitkomt. De plaat levert haar een Edison award op en er volgt een succesvolle theatertour. Het nummer 'Hunter' kan menig radio luisteraar inmiddels al dromen en terecht! Vanavond presenteert Sandra met haar karakteristieke, gouden stem het derde album ‘Breaking New Ground’. Verwacht lekkere, poppy luisterliedjes die ongetwijfeld indruk maken!

+ Support: Nicole Bus
In 2010 won de singer-songwriter de Grote Prijs van Nederland met haar zonnige soulvolle nummers. Deze dame wordt geprezen om haar podiumuitstraling, dus geniet van een stralend optreden vol muziek waar je warm van wordt.

Let op: enkel staanplaatsen beschikbaar

Zet in agenda

Download in agenda »

Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda: