vrijdag 9 februari 2018

A Night Out With A Singer Songwriter

Marcela Bovio + Nicolas Joan & Maurice van Hoek

A Night Out With A Singer-Songwriter laat je een avond lang optimaal genieten van liedjes. Door de bijzondere setting en het decor in de Main Stage sta je heel dichtbij de artiesten. Elke editie verwelkomen we songwriters die (bijna) iedereen kent, maar niet als singer-songwriter. Ook word je verrast door nieuw talent. Met vanavond:

Marcela Bovio
Deze van oorsprong Mexicaanse sopraan en componiste staat bekend om haar melancholische en emotierijke stem. De zangeres werkte mee aan prestigieuze projecten als: Stream of Passion, The Gathering, MaYaN en Maiden UniteD. Ze trad wereldwijd op voor duizenden fans. In 2016 bracht Marcela haar eerste solo plaat uit, Unprecedented en dit jaar het vervolg: Unprecedented The Piano sessions.

Nicolas Joan
Als Chris Cornell (Soundgarden/Audioslave) en Matthew Bellamy (Muse) een excentriek broertje zouden hebben, met een enorme megalomanie dan had hij hoogstwaarschijnlijk “Nicolas Joan” geheten: soms rauw, soms hoekig. In het najaar van 2017 lanceerde de zanger het langverwachte debuut EP ‘Something to hide’.

Maurice van Hoek
Maurice van Hoek neigt naar de seventies countryfolk van The Eagles en James Taylor. Zijn eerste album ‘Live Forevermore’ werd in 2016 uitgebracht. In 2017 groeien Maurice en zijn band naar een hechte eenheid, hij schrijft veel nieuwe songs en stippelt een strak pad uit naar de toekomst. In het voorjaar van 2018 is er een nieuw album op komst…

Tickets
Voorverkoop
€ 14,00
Actieticket
€ 10,00

Locatie
Main Stage
Deur open
20:00
Aanvang
21:00
'Verrassend en vooral gedurfd. Marcela heeft lef getoond, het album 'Unprecedented' heeft goed uitgepakt.'
Rockmuzine

In Brandstof

Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 00.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een tapbiertje voor maar €2,50.