zaterdag 10 februari 2018

MOOON

Psychedelische garageblues en surfsounds

Deze drie buurtneefjes uit Aarle-Rixtel zijn nog hartstikke jong, maar duidelijk muzikaal gevormd door de jaren ’60 en ’70. MOOON haalt zijn inspiratie uit bands als Sweat And Tears, Led Zeppelin en Rory Gallagher. De single ‘Mary You Wanna’ heeft inmiddels 80 duizend views op YouTube en dat is nog maar het begin. Op 6 oktober kwam het langverwachte debuutalbum ‘MOOONs Brew’ uit. Verwacht psychedelische garageblues en fijne surfsounds!

+ Support The Arthurs
Een indie rockband uit Rotterdam, The Arthurs onderscheiden zichzelf vooral door een eigen stijl en geluid. In het voorjaar van 2017 werd hun debuut-album ‘When I’m Sane’ uitgebracht. De songs bevatten prachtige meeslepende melodieën en dito samenzang opgefrist met krachtig gitaarspel

+ Support The Reaction
Een garageband dat geïnspireerd is door Q65. Je kunt hun geluid omschrijven als rauwe sixties-garage, bonkende drums, aanstekelijke riffs, kloppende bas en spookachtig philicorda-orgel. In het voorjaar van 2018 zal de band hun nieuwe LP releasen.

Tickets
Voorverkoop
€ 10,00

Locatie
Power Stage
Deur open
20:00
Aanvang
20:30

In Brandstof

Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 00.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een tapbiertje voor maar €2,50.