Gratis

zaterdag 21 oktober 2017

Nachtschade

presented by Bibelot & Door

Bibelot & DOOR hebben verkering! Van een kusje komt een kindje en zo is een liefdevolle samenwerking geboren. Het kersverse koppel maakt samen een programma voor in DOOR. Het concert van Nachtschade op 21 oktober is het begin van een spannende hartstochtelijke romance.

Drie jaar geleden is het alweer dat Nachtschade voor het eerst de poppetjes aan het dansen kreeg met hun curieuze cocktail van rock n roll, funk, vaudeville en politiek engagement. Het vierkoppige collectief bleek al snel een hit op festivals, van het muziekfreakfestijn Down The Rabbit Hole tot en met het rondreizende theatercircus De Parade, waar de band al vier seizoenen achter elkaar te zien is.

In april 2017 kwam de debuutplaat uit: Maskerade, geproduceerd door Tammo Kersbergen (I Am Oak) en Tymen Bergman (Kytopia).

“Maskerade is één van de knapste en verrassendste albums die ik in jaren gehoord heb.” – HEAVEN

“Duivels… Deze band heeft bijzonder kort nodig om live te overtuigen.” – THE DAILY INDIE

+ Support Certain Animals
Het Rotterdamse tio verzorgt de support van Nachtschade. Een meerstemmige, melodische en vintage sound gebracht door gedreven muzikanten. Verwacht vuige rock met een vleuge psychedelica van de band.

In Brandstof:
Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 00.00 – 01.00 kun je op vrijdag en zaterdag in café Brandstof terecht voor een heerlijke tosti (ham)kaas met een tapbiertje voor maar €2,50! Met een gevulde maag de nacht in, of op huis aan na een concert of clubavond. Wat wil je nog meer?

Gratis

Locatie
Door
Deur open
20:30
Aanvang
21:00