vrijdag 9 maart 2018

Suzan & Freek

Nederlandse internetsensatie

Je hebt ze vast al eens voorbij zien komen op Facebook. Suzan & Freek coveren liedjes uit vrijwel elk genre in een akoestische setting. Sinds het Achterhoekse koppel hun muzikale uitlatingen op Spotify plaatste, gaat het duo als een speer! Zo werd de vertolking van ‘Cheerleader’ door alle landelijke radiostations gespeeld en ging het duo in oktober 2016 wereldwijd viraal met de cover van The Chainsmokers’ ‘Dont Let Me Down’. Na een uitverkochte clubtour in het najaar van 2017 is het nu tijd voor een nóg grotere tour. Daar mag Bibelot natuurlijk niet in ontbreken.

Support: Flemming
Als Singer-Songwriter timmert hij flink aan de weg en ondertussen is hij bezig met zijn debuut EP. Met zijn liedjes laat hij de hele zaal meezingen. Zijn stijl omschrijft Flemming zelf als pop muziek met een licht tintje Hip-Hop. Samen met zijn goede vrienden Frank Spierings & Joris van der Eerden speelt hij in een akoestische driemans formatie.

Tickets
Voorverkoop
€ 15,00

Locatie
Power Stage
Deur open
20:00
Aanvang
21:00
'Wow, this made us tear up.'
The Chainsmokers

In Brandstof

Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 00.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een tapbiertje voor maar €2,50.