zaterdag 23 december 2017

Nielson

Bibelot 50 jaar presenteert Nielson

zaterdag 17 februari 2018

The Zipps

Jubileumconcert | 50 jaar Bibelot

zaterdag 03 februari 2018

Clan Of Xymox

Vintage synths, galmende gitaren en donkere romantiek

vrijdag 22 december 2017

Sevn Alias

Picasso Tour

woensdag 15 april 2015

Steun Ons

Doneren aan Bibelot betekent dat jij de popcultuur in de regio steunt!

Nieuws

donderdag 6 oktober
LIT Night: nieuw 15+ event!

Join the LITuation!
Op Zaterdag 26 November gaan we LIT Night in Bibelot; hét nieuwe 15+ event!
De line up houden we nog even geheim, maar je kunt rekenen op een hele vette nacht!
Sh*t is LIT!

Nieuwsgierig? Like alvast de Facebookpage en volg ons op Instagram: @LITnight.official om niks te missen!

EARLY-BIRD: €10,00
VVK: €12,50
DVK: €15,00
Let op: 15+ 
Bestel nu alvast je tickets 
donderdag 29 september
Nieuw Instagram account: @bibelotnl

Bibelot is weer actief op instagram! Met live foto's, de nieuwste bevestigingen, speciale winacties, een kijkje achter de schermen en nog veel meer. Wil je altijd op de hoogte zijn en ben je nieuwsgierig naar alle werkzaamheden die wij uitvoeren? Volg dan snel via @bibelotnl of bekijk de pagina. 
woensdag 17 augustus
Bibelot zoekt naar stagiairs!

Bibelot is per september 2016 op zoek naar een stagiair(e) marketing, productie en programmering. Bibelot biedt een uitdagende en afwisselende stage waarbij je volwaardig lid wordt van het team. Je bent altijd betrokken bij alle onderdelen waar een professioneel poppodium mee te maken heeft. Kijk voor de verschillende stagevacatures op onze website of klik hier.

  
donderdag 30 juni
Palm Parkies wijkt uit vanwege 'kapot' Wantijpark

De maandagavondconcerten van onze vrienden van Palm Parkies worden verplaatst naar het Dordtse Weizigtpark bij het centrum van de stad. De vaste plek waar de optredens plaatsvinden, het Wantijpark, is er volgens de gemeente Dordrecht zo slecht aan toe, dat uitwijken naar een andere locatie noodzakelijk is.

De naweeën van het recente Wantijpop hebben hun sporen nagelaten in het park. 'De extreem slechte weersomstandigheden tijdens de afbouw van Wantijpop en de hoosbuien sindsdien, hebben letterlijk hun sporen nagelaten.'

Om te genieten van muziek voorlopig naar het Weizigtpark dus, of Bibelot natuurlijk ;) 
vrijdag 3 juni
Knallend de zomer in met The Playground

The Playground keert terug en wel op zaterdag 9 juli! Dit keer met een speciale 'After School Edition'. Na een periode vol examens, tentamens en andere vervelende schooltaferelen, zorgt The Playground ervoor dat jij de zomer aftrapt met een knalfeest. Ook dit keer staat er weer een dikke line-up voor je klaar, met F1rstman (live), Jonna Fraser (live), Fabrie & Paolo Converse en nog veel meer. Check het event voor het volledige programma. Laat de zomer maar komen!

  
maandag 2 mei
Terugblikken met Herman Brood's Wild Romance

Op 11 juli is het alweer 15 jaar geleden dat rock 'n roll-icoon Herman Brood overleed. Dat was voor het programma De Reünie genoeg reden om alle leden samen te brengen die ooit deel uitmaakten van zijn band Wild Romance. Niet in de studio, maar in poptempel Paradiso! Samen blikken ze terug op een tijd vol sex, drugs en rock 'n roll. Klik hier om de aflevering terug te kijken. 

Deze zomer doet een deel van de band een speciale jubileum tour onder leiding van gitarist Dany Lademacher. Op Zaterdag 24 juni staan ze bij ons op het podium! Info en tickets zijn te vinden op onze website. 
dinsdag 26 april
Bibelot host podium op Lepeltje Lepeltje

Er komt een overheerlijk nieuw cultureel food festival naar onze stad! Lepeltje Lepeltje tovert van vrijdag 3 tot en met zondag 5 juni het Weizigtpark om tot een bourgondisch samenkomen voor jong en oud. Naast de mobiele keukens met de heerlijkste gerechten spelen er bands en DJ's, is er een markt met ambachtelijke producten en zijn er leuke activiteiten voor kinderen. Bibelot host het podium op de zaterdag. Binnenkort kondigen we de line-up hiervoor aan!
De toegang is helemaal gratis. 

Meer info

  
vrijdag 22 april
ODE AAN POPLEGENDE PRINCE

Poplegende Prince overleed gisteren op 57-jarige leeftijd. Hij was bepalend voor de popgeschiedenis van de jaren tachtig, negentig en het begin van deze eeuw. 3VOOR12 maakte een overzicht van de beste Prince-filmpjes die wél online te vinden zijn. Wij hebben 'Money Don't Matter Tonight' on repeat staan. Deel je favoriete herinnering of nummer op onze Facebookpagina.

Prince, ook bekend als His Royal Badness, TAFKAP (The Artist Formerly Known As Prince) en onder diverse andere bijnamen, had grote hits met nummers als 'When Doves Cry', 'Let's Go Crazy', 'Controversy', 'Purple Rain' en '1999'. Hij verkocht meer dan 100 miljoen platen. 
maandag 11 april
Help de vrijheid
Ineens was het dicht, maar dat betekent niet dat Café de Vrijheid het opgeeft. Afgelopen weekend werd er al een enorme benefietavond georganiseerd maar doneren mag uiteraard ook. Wil jij net als wij, biertjes blijven doen bij onze buren? Help ze dan door het doen van een gift.
 
vrijdag 8 april
Douwe Bob start eigen cafe in Stockholm

Douwe Bob doet alles behalve ‘slow down’. Tijdens het Eurovisie Songfestival houdt de muzikant zich niet alleen bezig met zingen, hij opent ook nog eens een eigen café: The Bar.

Douwe Bob, die in Amsterdam ook een eigen café heeft, nodigt iedereen uit een kijkje te komen nemen in zijn buitenlandse tent. “Ik had zo veel plezier in mijn eigen bar dat ik besloten heb die mee te nemen naar Stockholm". De kroeg ziet er nog wat kaaltjes uit, maar als we Douwe Bob mogen geloven, komt daar snel verandering in. Zijn café, midden in het centrum van Stockholm, staat volgens de zanger namelijk garant voor “veel live-muziek, lol en gezelligheid”.

Tickets 28 oktober